Caracta is een internationale ‘boutique consultancy’, dat geleid wordt door Fennemiek Gommer en Anne Mieke Eggenkamp. We werken samen met leiders die er naar streven hun organisaties naar een volgend niveau te brengen. Onze klanten vertrouwen op onze brede ervaring, creatieve intelligentie en uitgebreide internationale netwerk om hun toekomstvraagstukken op te helpen lossen.

Fennemiek Gommer begon met een wiskundebeurs aan een universiteit in de VS en vervolgde haar onderwijs met Italiaanse, Nederlandse en Franse opleidingen in design thinking, merkstrategie en business. Sindsdien is het haar passie om vanuit een internationaal en whole-brain perspectief complexe toekomstvraagstukken verder te brengen. Ze heeft meer dan 25 jaar ervaring met het ontwikkelen van toekomstvisies, positionering en innovaties voor organisaties uit verschillende sectoren. Mensen waarderen haar voor haar slimme analyses, innovatieve denken en haar vermogen om multiculturele teams enthousiast te maken voor het verkennen van nieuwe toekomsten.

Anne Mieke Eggenkamp volgde opleidingen in design en onderwijs, een ongebruikelijke keuze gezien haar ondernemersachtergrond en bèta talent. Het is haar passie om creatief denken en doen in te zetten voor het verkennen van mogelijke toekomsten en om het lerend vermogen van organisaties en mensen te ontwikkelen. Mensen waarderen haar voor haar conceptuele denkkracht en haar vermogen om dingen voor elkaar te krijgen. Ze worden geïnspireerd door de ongebruikelijke verbindingen die ze maakt tussen zowel mensen onderling als tussen ogenschijnlijk niet gerelateerde kennisgebieden.

Beiden zijn ze ook actief in raden van toezicht en veelgevraagd spreker over mogelijke toekomsten en de rol van creatief denken en doen voor leiders.

Zie ook

Fennemiek Gommer

Anne Mieke Eggenkamp