future matters

Transformatie inspireren door creatieve interventies

01 november 2018

Transformatie inspireren door creatieve interventies

‘Begin met het einde in gedachten’ en verbeeld je eerst wat de meest wenselijke uitkomst van je vraag is.

Dat klinkt makkelijk, maar kan erg moeilijk zijn. Vooral als het vraagstuk zo complex is dat het al een uitdaging is om te begrijpen wat nu de echte vraag is. Als je zoekt naar nieuwe inzichten en beweging wilt creëren kunnen creatieve interventies uitkomst bieden.

Op 29 januari 2019 gaan we buiten onze comfort zone op zoek naar hoe dansen een transformatie in gang kan zetten. Peter Rombouts van Masters of Movement sluit zich bij ons aan, en we zullen delen wat we geleerd hebben van het samen werken aan drie complexe vraagstukken in de Erasmus Summer School. Wat zijn complexe vraagstukken, ofwel ‘wicked challenges’? En hoe kan een ongebruikelijke methode als dans helpen in de aanpak van dit soort vraagstukken?
Tot slot krijg je de kans om één van je eigen taaie vragen te delen, Peter zal er twee uitkiezen om mee aan de slag te gaan zodat we met zijn allen kunnen beleven hoe het werkt. Peter zal dansen, maar we zullen allemaal ervaren hoe dit nieuwe antwoorden oplevert.

We beginnen om 15:00 uur ’s middags
en ronden af met een borrel om 18:00 uur.
Locatie: Amsterdam – nog nader te bepalen waar

Voor deze sessie kunnen zich maximaal 15 mensen opgeven.

Ben je geïnteresseerd, laat ons dan via info@caracta.com weten voor welk complex strategisch vraagstuk je nieuwe inzichten zoekt. We geven dan zo snel mogelijk aan of er nog plek is. We kijken er naar uit je weer te zien!