future matters

Creativiteit & Leiderschap

25 april 2018

Creativiteit & Leiderschap

De wereld waarin organisaties opereren wordt steeds complexer. Om hier mee om te gaan moeten leiders hun creatieve intelligentie ontwikkelen, maar hoe?

Op 7 juni bespreken we hoe je het creatieve potentieel van je team kunt ontwikkelen met behulp van Marty Neumeier’s Metaskills. Na een korte introductie over creatieve intelligentie, deelt Anieke Wierenga haar ervaringen met het samenwerken met Caracta als Senior Director Innovation Food bij Corbion. Wat is de waarde van de Metaskills voor innovatie? En hoe dragen ze bij aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen? We sluiten de middag af met te leren door te doen zodat ook de eigen creatieve intelligentie ontwikkeld kan worden.

We beginnen stipt om 16.00 uur en sluiten af met drankje om 18.00 uur.
Locatie: Spring House, De Ruyterkade 128, Amsterdam.
Voor deze sessie kunnen zich maximaal 10 mensen opgeven.

Ben je geïnteresseerd, laat het ons dan weten via info@caracta.com. We geven dan zo snel mogelijk aan of er nog plek is. We kijken er naar uit je weer te zien!

PS. Als je liever een hele dag aan de slag wilt met Creativiteit & Leiderschap, schrijf je dan in voor onze Caracta academy sessie op 8 november a.s.  lees meer